Đăng nhập để tìm kiếm tin tuyển dụng nhanh hơn. Đăng ký ngay nếu bạn chưa có tài khoản nhé!

IT - Technical Writer Toàn thời gian

2022-09-12 23:29   Ngân hàng   Toàn Quốc   7 views Reference: 6689
Mô tả công việc & Yêu cầu tuyển dụng

JOB DESCRIPTION

We are looking for talent to help us building knowledge as an organization brain while serving millions of customers. We love to experiment and learn from mistakes, teach each other and grow together. We respect every single knowledge from people. We collect, study, refine and share everything.

The team seek on the knowledge base for best practices, runbooks, technologies, solution/business architecture, lessons learned, procedures … anything which support them to build fantastic SaaS financial products. As a Technical Writer with strong content strategy and writing skills, you are able to understand complex information from our experts / key members and transform the information into simple concepts which the team can thoughtful understand. You will help to organize the information and contribute to the knowledge base.

You are looking for an environment where you can learn and share your knowledge? Let’s come and join ACB!

  • Technology is your passion.
  • Play role as a storyteller to writing walkthroughs in both visual and text to guide readers from being Novice to being Expert.
  • Write live documents which takes constant communication.
  • Research content framework to improve audience experience.
  • Enhance existing documentation to ensure clear, concise, consistent knowledge base content.

JOB REQUIREMENT

  • At least 2 years’ experience in working as a part of Software Development team.
  • Good communication in both English and Vietnamese.
  • Strong experience in Microsoft Office (Word, Excel, Power Point).
  • Strong at Writing skill and Presentation skill in both English and Vietnamese.
  • Experience in Confluence, SharePoint, UML is a plus.
Mô tả về Nhà tuyển dụng
Ngân hàng ACB tên đầy đủ là Ngân hàng thương mại cổ phần Á Châu (tên tiếng Anh là Asia Commercial Joint Stock Bank) được thành lập vào ngày 4 tháng 6 năm 1993.
Ngân hàng TMCP Á Châu (ACB) là một trong những ngân hàng có thực lực và được xếp vào tốp đầu nhóm ngân hàng cổ phần tại Việt Nam. ACB hướng đến hình ảnh một ngân hàng mạnh về kết quả tài chính, quản lý rủi ro, đạo đức kinh doanh và tiên phong trong việc sáng tạo nên những sản phẩm, dịch vụ đáp ứng các nhu cầu của khách hàng trên thị trường hiện nay.
ACB không ngừng chú trọng đầu tư để tạo nên nguồn nhân lực có chất lượng, trở thành một trong các mũi nhọn góp phần vào sự phát triển cũng như khẳng định vị thế của ngân hàng trong lĩnh vực tài chính ngân hàng. Hiện ACB có gần 10.000 nhân viên đang làm việc tại 350 đơn vị tại 47 tỉnh thành trên cả nước. Nhân viên ACB được hưởng các chế độ đãi ngộ theo đúng quy định, được đào tạo nâng cao, được tạo cơ hội thăng tiến trong nghề nghiệp... cũng như được tham gia các hoạt động tình nguyện, teambuilding nhằm tạo sự cân bằng giữa công việc và cuộc sống.
Trong suốt quá trình hoạt động và phát triển, ACB luôn nỗ lực để trở thành một trong những ngân hàng lớn mạnh tại Việt Nam. Hiện nay, ACB đang sở hữu một mạng lưới giao dịch đa dạng với 350 chi nhánh/PGD, 11.000 máy ATM, 850 đại lý Western Union trên toàn quốc (năm 2020)